Over Ons

Diana Van Bergeijk, Nederlandse onderneemster in België

Diana Van Bergeijk

Mijn missie? Mijn jarenlange ervaring in Office Management als office manager, management assistant en personal assistant inzetten om bedrijven vooruit te helpen. Doorheen de jaren bouwde ik solide expertise op in uiteenlopende sectoren en domeinen. Als rechterhand van de zaakvoerder of directie de workflow, communicatie en organisatie optimaliseren vanuit authentiek menselijk contact. Dat geeft me energie.

Want dat menselijke contact is de essentie om samen met jou en je team naar eenzelfde doel toe te werken. De centrale bedrijfswaarden van GetIdDone zijn integriteit, betrokkenheid, inleving en samenwerking. Allemaal in het teken van verbinding met klanten en partners. Zo streef ik samen met alle betrokken mensen volop naar een mooie uitwerking van jouw plannen en ideeën.

Bovendien heb ik mijn roots in Nederland, maar sta ik al jaren met beide benen in het Belgisch ondernemerschap. Hierdoor ben ik een krak in het overbruggen van de cultuurverschillen tussen België en Nederland. Want hoewel we dezelfde taal spreken, is business doen over de grens niet zo’n evidentie. ik help je graag bij een succesvolle lancering van jouw product of dienst over de grens in Nederland of België.

Op zoek naar een Office manager voor jouw kantoor?